Το κυνήγι των ονείρων

Για όνειρα γλυκά

 

photo credit: Free For Commercial Use (FFC) Follow Your Dreams via photopin (license)

  • Σκέψου πως τα όνειρα μπορούν να είναι γλυκά.
  • Σκέψου πως τα όνειρα ζωντανεύουν σαν ξυπνήσεις.
  • Σκέψου πως σε περιμένουν να τα αντικρίσεις.
  • Σκέψου πως όλα θα γίνουν αληθινά.
  • Σκέψου πως ποτέ δεν είναι αργά!

Ποτέ δεν είναι αργά για όλα όσα ποθεί βαθιά η ψυχή μας, για όλα εκείνα που κάποτε φοβηθήκαμε να σκεφτούμε, για όλα αυτά που ντραπήκαμε να κάνουμε πράξη, για όλα όσα θα μας πάνε παρακάτω. Είναι εδώ και μας περιμένουν!Μην ξεχάσεις ποτέ, πως τα όνειρα γίνονται αληθινά μόνο όταν αποφασίσεις να ζήσεις την πραγματικότητα με τον τρόπο που σου ταιριάζει. Τότε η ζωή σου θα γίνει όνειρο, σαν κι εκείνα που ονειρευόσουν.

Να θυμάσαι τη δύναμή σου, να θυμάσαι την πίστη στον εαυτό σου, να αγαπάς τις χωρίς αντίκρισμα προσπάθειές σου, αυτές είναι που σε έφεραν σε αυτό που είσαι τώρα. Να τις τιμάς τις δυσκολίες σου, θα σε τιμήσουν προσφέροντάς σου σοφία. Να τιμάς εσένα, μη σε ξεχνάς!

Σου αρέσει να γελάς, σου αρέσει να επιμένεις, μα κυρίως σου αρέσει να μπορείς να εκφράζεσαι όπως νιώθεις. Σου αρέσει να νιώθεις τον αέρα, να νιώθεις την παρέα, να νιώθεις τη σιωπή, να πιάνεις και κουβέντα. Σου αρέσει να είσαι εσύ.

Μου αρέσει να είμαι εγώ, μου αρέσει που είσαι εσύ, μου αρέσει που είμαστε μαζί. Είναι σπουδαία η παρέα όταν η σκηνή είναι ονειρική. Δυσκολεύονται οι άνθρωποι να τη μοιραστούν, στα όμορφα πολλές φορές δυσκολεύονται εξίσου να αντιδράσουν και τότε ξεπροβάλλουν οι δράκοι. Μην τους φοβάσαι, να τους κοιτάς στα μάτια τότε θα φοβηθούν εκείνοι. Δεν έμαθαν ποτέ να αντιμετωπίζουν την αλήθεια κατάματα. Εσύ όμως μπορείς!

Όσοι δράκοι και αν περάσουν, όσοι δράκοι κι αν σε ψάξουν το όνειρο ποτέ δεν θα χαθεί, θα είσαι εκεί για να το ζήσεις όλο πάλι από την αρχή, τίποτα μην σε πτοεί!

Με αγάπη,

Mind & Soul

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *