Η Πολύτιμη είσαι εσύ
Το κυνήγι των ονείρων

Η Πολύτιμη

Η Πολύτιμη είσαι εσύ
Η Πολύτιμη είσαι εσύ-photocredits:Mind & Soul

 

 

Η Πολύτιμη ήταν νέα, εύθραυστη, γεμάτη ελπίδα. Ήταν ευτυχής που την έλεγαν Πολύτιμη, κατά κάποιο τρόπο της αύξανε το ηθικό! Ωστόσο, λίγοι ήταν εκείνοι που αναγνώριζαν την πολυτιμότητά της ως χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς της και όχι μόνο του ονόματός της.

Η Πολύτιμη και οι άλλοι

Βλέπετε, οι άνθρωποι συνηθίζουμε να ξεχνάμε τα ονόματα των ανθρώπων που συναντούμε αλλά θυμόμαστε πάντα ένα στοιχείο που μας έκανε να νιώσουμε κάποιο ή κάποια συναισθήματα κατά την επαφή μας μαζί τους. Ε λοιπόν την Πολύτιμη δεν την ξέχασε ποτέ κανείς! Πάντοτε το όνομά της έφερνε στην μνήμη του καθενός το συναίσθημα της πολύτιμης στάσης απέναντι σε όσα προσφέρθηκαν στους ίδιους από τρίτους αλλά και όσα πολύτιμα δόθηκαν από τους ίδιους για τους ίδιους.Τι πιο πολύτιμο από το να εκτιμάς όσα σου δόθηκαν και όσα έδωσες συνάμα.

Η Πολύτιμη είναι πολύτιμη

Καταλαβαίνεις τι σημασία έχει το όνομα αυτό για κάθε έναν από εμάς. Τόσο ίδια μα τόσο διαφορετική, τόσο σπουδαία και άλλες φορές τόσο αδιάφορη. Κι όμως το να παραδέχεσαι τη στάση σου απέναντι στα πράγματα, έχει κάτι το πολύτιμο. Θέλει θάρρος να εκφράζεσαι, να είσαι παρών, πόσο μάλλον όταν η στάση σου απέχει από εκείνη του άλλου. Είναι πολύτιμο να αναγνωρίζεις πως ενώ δεν συμφωνείς με κάποιον συνομιλητή σου, δεν του στερείς το δικαίωμα να εκφράζεται όπως επιθυμεί. Είναι πολύτιμο να διαμορφώνεσαι αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.
Η πολύτιμη στάση σου απέναντι σε ότι κι αν συμβαίνει με το να αντιμετωπίζεις ότι έρχεται με αξιοπρέπεια εμπεριέχει μεγάλη τιμιότητα. Τιμιότητα προς τον ίδιο σου τον εαυτό και στην ύπαρξή σου γενικότερα.
Η Πολύτιμη είναι πολύτιμη αρχικά για την ίδια, όπως είσαι και εσύ για εσένα. Την Πολύτιμη δεν την καθήλωσε η αδιαφορία των άλλων για εκείνη, αντίθετα την έκανε να αισθάνεται πολυτιμότερη, όπως και εσύ για εσένα. Την Πολύτιμη την αναγνώρισαν όταν, έπαψε να νοιάζεται για το πόσο πολύτιμη είναι για τους άλλους!
Η Πολύτιμη είναι ευτυχής για όλα αυτά, όπως είσαι και εσύ.

Με αγάπη,

Mind and Soul

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.