Ποια είμαι

Καλώς ήρθατε στο blog μου!

Καλώς ήρθατε στο blog μου!

Η χαρά μου είναι μεγάλη που κατάφερα να δημιουργήσω αυτό τον χώρο έκφρασης και να σας συναντήσω. Έτσι λοιπόν θα ήθελα αρχικά να σας πω λίγα λόγια για εμένα, για να με γνωρίσετε!

Σας καλωσορίζω στο “σπίτι” μου, στο blog μου, στο χώρο μέσα στον οποίο μπορώ να εκφράζω και ταυτόχρονα να μοιράζομαι συναισθήματα και σκέψεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκα στη διαδικασία να δημιουργήσω αυτή τη σελίδα.  Μου αρέσει να γράφω, μοιάζει να αφηγούμαι κάθε φορά μια μικρή ιστορία. Ήθελα να σας μιλήσω, να μοιραστώ κομμάτια της εμπειρίας μου πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις.  Νιώθω πως είναι τόσο χρήσιμο στις μέρες μας, να έχεις κάποιον κοντά σου που κάποια στιγμή είχε αντιμετωπίσει κάτι που εσύ δεν είχες. Όχι για να λειτουργήσεις όμοια αλλά για να γνωρίσεις άλλη μια οπτική, έναν άλλο τρόπο να σκέφτεσαι. Ίσως να σου φανεί χρήσιμος αν σκεφτείς ότι τον συνδυάζεις με τη μοναδικότητά σου ως άνθρωπος. Στο τέλος λειτουργείς πάντα ως μοναδικά εσύ!

Θέλω να βοηθήσω με τα λόγια μου όλους όσους κάποια στιγμή αμφέβαλαν για τον εαυτό τους, όλους όσους φοβήθηκαν να τολμήσουν. Να σας εμψυχώσω, να σας δώσω τη δύναμη που κάποτε εγώ αργούσα να βρω αλλά τώρα την βλέπω καθαρά! Να σας προτρέψω να κάνετε όνειρα και να προσπαθείτε για αυτά. Ποτέ να μην χάνετε την ελπίδα σας. Να βρίσκετε διέξοδο σε πράγματα που σας διασκεδάζουν και σας κάνουν να νιώθετε ευτυχισμένοι!

Δεν είμαι μόνη όπως αντιλαμβάνεστε, είμαστε μαζί! Στο blog αυτό ο χώρος δεν είναι για έναν είναι για όλους μας! Είναι ο χώρος στον οποίο μπορούμε να επικοινωνούμε, να αλληλεπιδρούμε, να μοιραζόμαστε, να γνωρίζουμε νέες εκδοχές του εαυτού μας, να αναρωτιόμαστε, να παίρνουμε δύναμη, να προχωρούμε, να αγαπάμε και να εμπνεόμαστε, όχι μόνο με το μυαλό αλλά και με την ψυχή!

Αν λοιπόν με ρωτούσε κανείς να περιγράψω με μια φράση τo γιατί επέλεξα αυτό τον δρόμο, θα του απαντούσα το εξής: “Κάποτε πίστευα πως υπήρχε μόνο ένας τρόπος να υπάρχω…τώρα ξέρω πως υπάρχουν περισσότεροι!”

Σας παρουσιάζω το “Mind and Soul” ένα blog που εμπνεύστηκα λόγω των σπουδών μου στην προσωποκεντρική ψυχοθεραπεία αλλά κυρίως της μέχρι τώρα ζωής μου.

Καλή αντάμωση!

Με αγάπη,

Ράνια

Feeling blessed in Matchu Picchu-photocredits: Mind and Soul
Feeling blessed in Matchu Picchu-photocredits: Mind and Soul

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.