Μάθε να σε μοιράζεσαι όχι να σε σκορπάς
Σχέσεις

Μάθε να μοιράζεσαι

 

Μάθε να σε μοιράζεσαι όχι να σε σκορπάς
Μάθε να σε Μοιράζεσαι όχι να σε σκορπάς-photocredits: Mind & Soul

Κάνε μια αρχή, κάνε μια νέα αρχή! Μάθε να μοιράζεσαι και όχι να σκορπάς. Να μοιράζεσαι όλα όσα σε φέρνουν κοντά με εκείνους που αγαπάς, όλα όσα σε δένουν με καταστάσεις που σου έμαθαν να αγαπάς, όλα όσα αγαπάς και συνθέτουν εσένα!

Μην σε σκορπάς

Να μοιράζεσαι εσένα και όσα είσαι με ανθρώπους που έχουν κάτι να μοιραστούν μαζί σου, μην σε σκορπάς. Τα κομμάτια σου είναι εύκολο να χωριστούν όταν τα δίνεις δίχως να επιλέγεις το που θα καταλήξουν.
Στην προσπάθεια σου να είσαι κοντά στους άλλους, πολλές φορές αναρωτιέσαι γιατί ξεπέρασες τον εαυτό σου, γιατί επέτρεψες να δώσεις ότι είχες και τελικώς να αναζητάς να πάρεις πίσω όσα έδωσες, ώστε να καλύψεις το κενό μέσα σου.
Μάθε να σε μοιράζεσαι, όχι να σε σκορπάς. Μοιράζομαι δεν σημαίνει δίνω ότι έχω!Μοιράζομαι σημαίνει δίνω ότι μπορώ, ότι αγαπώ, ότι επιλέγω ανάλογα με τους ανθρώπους που έχω κοντά μου, ανάλογα με το τι αντέχω να δώσω.

Το μοίρασμα

Το μοίρασμα δεν είναι πάντα ανιδιοτελές, μην το ξεχνάς. Μην ξεχνάς να σε φυλάς από τους μη έχοντες ποτέ μοιραστεί, συνηθίζουν να τα θέλουν όλα! Συνηθίζεις κι εσύ μετά να δίνεις, γιατί ότι έδωσες το πήραν. Τι σου έμεινε αναρωτιέμαι;
Προτιμώ να προτιμώ. Προτιμώ να μοιράζομαι πλέον τον εαυτό μου με όσους με αγκαλιάζουν αληθινά, με όσους είναι εντάξει απέναντί μου, με όσους εκτιμούν την διαδικασία που βιώνω. Για όλους τους άλλους επιλέγω λίγο παραπάνω και ποτέ δεν με ξεχνώ.

  • Μάθε να σε μοιράζεσαι, όχι να σε σκορπάς.
  • Μην ξεχνάς να σε αγαπάς.

Με αγάπη,

Mind and Soul for Greece

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.