Είμαι διαφορετικός στον κόσμο αυτό που
Life is life

Σε έναν κόσμο που

 

 

Είμαι διαφορετικός στον κόσμο αυτό που
Ακόμα και τα χρώματα είναι διαφορετικά!

Σε έναν κόσμο που όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται, μην ξεχάσεις ποτέ πως είσαι διαφορετικός. Τότε όλα τα ναι και τα όχι, τα πρέπει και τα θέλω, τα τώρα ή ποτέ, τα για πάντα ή ποτέ ξανά, θα είναι τόσο διαφορετικά όσο η επιθυμία σου να τα βιώνεις με προσωπικότητα!

Εσύ

Την προσωπικότητα την διαμορφώνεις σύμφωνα με τον χαρακτήρα των πεποιθήσεών σου, σύμφωνα με την αίσθηση των αισθήσεών σου, αποκτώντας ένα ντελικάτο σύνολο επιλογών που ανταποκρίνεται στην κάθε περίσταση.Σε αυτόν τον κόσμο λοιπόν, να επιλέγεις να είσαι πάντα ο δικός σου διαφορετικός χαρακτήρας με όλα όσα συνθέτουν τον εαυτό σου.

Εσύ και η αποδοχή

Όλοι θα σε κρίνουν, όλοι θα σε σχολιάσουν, όλοι θα κοιτάξουν να σε χλευάσουν. Μακάρι να μπορούσαν, αχ μακάρι…να σε κοιτούσαν με τα μάτια τα δικά σου. Να έβλεπαν την ομορφιά μέσα από τα μάτια σου, να ένιωθαν τη σιγουριά στη σταθερή φωνή σου μα πάνω απ´όλα να έβλεπαν πως κι εκείνοι είχαν κάτι κοινό μαζί σου. Τι κοινό να είναι αυτό θα αναρωτιέται κανείς; Μα η αποδοχή φυσικά, η περιβόητη και χιλιοειπωμένη στα χείλη όλων μας. Εκείνη που αναζητούμε από τους άλλους, όταν χάνουμε την δίκη μας, την προσωπικά δική μας. Αυτή που σε κάνει να νιώθεις σημαντικός, ψηλότερος και δυνατός. Δυνατότερος να αντιμετωπίσεις τους πάντες και πολυτιμότερος να φαίνεσαι ματάκια μου στα μάτια τα δικά σου!

Κάτι άλλαξε

Το ξέρω, είναι γλυκιά η αίσθηση αυτή όταν την νιώθεις, μα σαν στην παίρνουν πίσω μοιάζει να γυρίζεις εκεί που την πρώτο αναζήτησες. Ποσό γνώριμα τα μέρη, σαν να μην άλλαξαν ποτέ θυμίζουν. Ναι δεν άλλαξαν ποτέ, παρέμειναν τα ίδια, ήρθες διαφορετικός εσύ και πλέον το αναγνωρίζεις καθαρότερα. Ποσό διαφέρει το ίδιο τελικά από το διαφορετικό; Πόσο αλλάζει η αντίληψή μας για τις σχέσεις μας με τους άλλους όταν έρθουμε σε επαφή με την διαφορετικότητά μας;

Εσύ και οι άλλοι

Εσύ άλλαξες και φέρνεις την αλλαγή και στο περιβάλλον γύρω σου. Σε αυτό το περιβάλλον που δυσκολεύεται να αλλάζει γιατί φοβάται, γιατί ντρέπεται, γιατί ζηλεύει που είσαι θαρραλέος και μιλάς για όσα σε κάνουν ξεχωριστό, γιατί νομίζει πως είναι πιο χρήσιμος και έξυπνος από εσένα επειδή δεν το επιδυκνείεις, γιατί αλλάζει μαζί σου και δεν το θέλει. Μα τελικά αποφασίζει να μην αλλάξει γιατί η διαφορετικότητά σου τον τρομάζει. Παραμένει ίδιος.

Σίγουρα όλα επιτρέπονται; Μήπως ένα τέλει όλα απαγορεύονται; Δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να υπάρχω με τον τρόπο μου, με εκείνον που μπορώ, με αυτόν που προτιμώ ώστε να είμαι αληθινά Εγώ.

Εσύ με εσένα

  • Με αποδέχομαι!
  • Με αγαπώ!
  • Είμαι όσα θέλω εγώ!
  • Διαφέρω και μπορώ!

Με αγάπη,

Mind and Soul

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *